Kategorier
Sex og samliv

Ferieforviklinger. Fra kos til katastrofe.

Det går så altfor fort. Fra høye forventninger og til veldig dårlig stemning. Ferier er ikke alltid det som får frem det best i oss.

Kategorier
Kommunikasjon

Tenk intensjon, før du prøver kommunikasjon!

All kommunikasjon blir så mye enklere, hvis vi tenker mer på intensjonen først. Kaja Flatøy gir deg tips for å slippe kommunikasjonskrasj.

Kategorier
Kommunikasjon

Animasjon om kommunikasjon tar av på nett

Sykepleier Kjersti Riise Skallerud ble nesten koko av å sitte å flytte dukker millimeter for millimeter, men nå har mange tusen reflektert over hvordan vi kommuniserer med barn. 

Kategorier
Helse Kommunikasjon

Helsedirektoratet har funnet tidenes styggeste farge

Da de nye nøytrale tobakkspakningene skulle designes, måtte de gjøre en grundig drittjobb. Finne en stygg farge. Og de lente seg på internasjonale forsøk…

Kategorier
Kommunikasjon

Slik får du kronikken på trykk

Verken PhD-avhandliga, master-oppgaven eller originalartikkelen du publiserte i det anerkjente vitenskapelige tidsskriftet kommer til å bli lest av særlig mange. Hvis du vil fortelle om hva du driver, så kan kronikker være en snarvei til å få ut informasjon om det du vil til massene.

Kategorier
Helse

Film om følelser fenger folk

30.000 har sett filmen der Alfred blir forelska. Han er også sint, skamfull, redd, trist og ensom. Hans gode venn Lykke støtter ham i hans evige kamp mot Skyggen. Se filmen og les intervjuet med psykologen bak filmen.